Product Tab

Boja Ivica

Odabir Boje Ivica

Slike na platnu se zatežu na drveni blind ram i heftaju pozadi pa zbog toga u većini slučajeva nemaju potrebu da se uramljuju u ukrasni ram.
Iz tog razloga su ivice vidljive kada ih postavite na zid i potrebno je odabrati dizajn koji najviše odgovara slici.
Pružamo Vam mogućnost da odaberete boju koja odgovara slici koju želite štampati ili Mirror efekat gde se dizajn slike reprodukuje i na stranice.

Ramovi

Kvalitetni Drveni Ramovi

Kako bi slike koje radimo bile kvalitetne potrebni su i blind ramovi koji će biti izrađeni po najvišim standardima.
U izradi slika na platnu koristimo najkvalitetnije drvene ramove na našem tržištu napravljene tako da dugo traju. Imate mogućnost da birate između dva osnovna profila blind ramova dubine 19mm i 38mm. Pored dva osnovna tipa imamo u ponudi i još tri vrste blind ramova dimenzija 21x65mm, 25x65mm i 13x30mm.
Slike koje želite možemo izraditi u bilo kojoj dimenziji i dovoljno je samo da nas kontaktirate i predložite dimenziju koja Vam je potrebna.

Štampa

Štampa Galerijskog Kvaliteta

U NS Canvas Studiju štampu radimo na profesionalnim Canon Ploterima sa 12 boja namenjenih za štampu reprodukcija galerijskog kvaliteta. Boje su na vodenoj bazi i kao takve najzdravije za okolinu što nam je veoma bitno.
Pažljivim odabirom platna na koje štampamo postižemo najbolje rezultate u pogledu kolorita i trajnosti slika koje proizvodimo.
Nakon štampe platno premazujemo sa dva sloja akrilnog laka i tada je slika zaštićena od svih spoljnih uticaja.

Opis Proizvoda

NS Canvas Štampa na platnu

Canvas je slikarsko platno pripremljeno za štampu. Boje na platnu su postojane, otporne na UV zračenja i atmosferske uticaje, tako da je štampa veoma dugotrajna.
Slike štampane na platnu (canvas) nalaze primenu u različitim enterijerima, bilo da su to kancelarije velikih kompanija, hotela pa sve do naših domova.
Razlog popularnosti ove vrste proizvoda leži u tome što je sam koncept prilagodjiv najrazličitijim potrebama i lako se uklapa u svaki enterijer. Takođe i pristupačna cena popularizuje slike štampane na slikarskom platnu.
Slikarsko platno (Canvas) je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na platnu, odnosno canvas-u. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.
Ulepšajte Vaš životni i radni prostor ili poklonite dragoj osobi originalan poklon!