Izrada Foto tapeta sa najviše boja

NS Canvas Studio nudi izradu foto tapeta štampanih na ploteru sa 9 boja što garantuje maksimalni kolorit i koristeći sertifikovane boje i materijale za postavljanje u enterijeru.


ŠTAMPA FOTO TAPETA SA NAJVIŠE BOJA U SRBIJI

Firma NS Canvas se uvek trudila da u radu postavi najviše standarde kvaliteta u Srbiji i sa tom željom smo započeli i štampanje foto tapeta. Jedini smo u Srbiji koji ih štampaju na ploteru sa 9 boja koje su sertifikovane za enterijer i zdrave za okolinu. Naši klijenti su navikli na standarde koje smo postavili i trudimo se da i na ovom proizvodu damo maksimum kao i do sada.

Blueback ravna tapeta

Bužet opcija blueback papir težine 120g/m2 sa satenskim sjajem. Cena je 1200din/m2.

Papirna ravna tapeta

Ravna papirna tapeta težine 180g/m2 sa satenskim sjajem. Cena je 1700din/m2.

Reljefna teksture peska

Reljefna tapeta težine 250g/m2 sa teksutom peska. Cena je 1800din/m2.

Reljefna teksture slame

Reljefna tapeta težine 250g/m2 sa teksutom slame. Cena je 1800din/m2.

UKRATKO O FOTO TAPETAMA

Tapete su vrsta materijala koji se koristi za pokrivanje i ukrašavanje unutrašnjih zidova kuća, poslovnih prostorija i javnih objekata i predstavljaju vrlo važan aspekt unutrašnje dekoracije. Danas, mnogi stambeni i komercijalni prostori koriste tapete u velikoj meri, jer su jednostavne za postavljanje, održavanje i izgledaju odlično. Kada govorimo o standardnim tapetama, one se obično prodaju u rolnama, određenih širina, i postavljaju se na zidove uglavnom vertikalno, uz određeni broj ponavljanja kako bi se popunila zidna površina. Postoji veoma velik broj varijacija u pogledu boja, dezena, tekstura i materijala. Razvojem štamparskih i digitalnih tehnologija, tapete danas nude neograničen broj kreativnih rešenja. Bilo da govorimo o dečijoj ili dnevnoj sobi, kancelariji ili hodniku, tapeta svakako može biti primaran detalj u enterijeru. One mogu biti prilagođene i urađene prema svakom prostoru i potrebi korisnika, takoreći mogu biti personalizovane. Takva tapeta podrazumeva da možete sami odabrati sliku koju želite da odštampate, bilo da se radi o junaku iz crtanog filma, prelepom planinskom pejzažu, omiljenom glumcu ili možda nekoj geometrijskoj šari koja vam se dopada, izrađenoj u tačnoj dimenziji vašeg zida. Glavna prednost upotrebe ove vrste tapeta je izbor potpuno unikatnog motiva, brza produkcija i postavljanje. Naravno, tu je i bitan element troškova, jer ovim pristupom smanjujete potrebu za izvođenjem grubih radova u objektu (posle ovih tapeta nema gletovanja, krečenja, nereda) i sve se završava za kraće vreme. Današnja primena tapeta se svodi na naglašavanje jednog zida u prostoriji ili možda nekog stuba ili niše u zidu, pa čak i plafona.

TOP