PITANJA (FAQ)

Ovde u NS Canvas internet prodavnici uvek smo tu da Vam pomognemo da dobijete najbolji kvalitet slika od Vaših fotografija. Preko naše službe podrške uvek možete doći do potrebnih odgovora kako bi krajnji proizvod bio baš onakav kakav ste želeli. Na ovoj stranici nalaze se odgovori na neka od najčešćih pitanja naših klijenta.

 

Canvas je slikarsko platno pripremljeno za štampu. Boje na platnu su postojane, otporne na UV zračenja i atmosferske uticaje, tako da je štampa veoma dugotrajna.

U većini slučajeva slike se isporučuju maksimalno 3 dana od dana kada su naručene. Ukoliko se klijent odlučio da proveri izgled slike pre izrade, vreme za isporuku se računa od momenta kada je proizvod potvrđen. Vikend i državni praznici nisu uračunati u isporuku.

Izgled slike u digitalnom formatu dobijate najkasnije 24 sata od momenta narudžbine.

Nakon završene kupovine adresu možete promeniti tako što ćete nas kontaktiratu putem Email-a ili telefona i dati novu adresu.

Naravno, ukoliko želite posebnu dimenziju slike koja odgovara vašem prostoru i potrebama dovoljno je da nas kontaktirate i date nam željene dimenzije i mi ćemo Vam poslati brzi odgovor u vezi cene i vremena isporuke.

Da, samo nas kontaktirajte i recite nam detalje o boji koju želite.

Naša aplikacija podržava JPG i PNG format slike


Minimalna dimenzija koja je potrebna je 1200pxl u širini i dužini. Što se rezolucije tiče preporuka je da budu 150 DPI (Tačaka po inču).

Kontakrirajte nas i mi ćemo Vam dati uputstva kako da nam posaljete fajl.

Trenutna maksimalna veličina je 24MB, a ako imate veću sliku daćemo Vam instrukcije kako da nam je dostavite.

Kontakirajte nas što pre nakon kupovine putem telefona ili Emaila i mi ćemo Vam dati uputstva kako da nam dostavite novu sliku.

Isporuku vršimo putem kirirskih službi.

Iako se uvek trudimo da sliku maksimalno zaštitmo postoji mogućnost da dođe do oštećenja prilikom transporta. Ukoliko je Vaša slika oštećena, molimo da uslikate oštećenja na pakovanju i samoj slici a mi ćemo Vam nakon toga izraditi i poslati drugu

Naravno, NS Canvas uvek podržava kreativnost i spremni smo dati posebne cene u ovom slučaju.

Molimo da nam pišete ukoliko mislite da postoje pitanja koja nisu na ovoj stranici a treba ih dodati.

Srdačno, NS Canvas