Vršimo retuširanje Vaših fotografija

NS Canvas Studio nudi uslugu retuširanja, odnosno digitalnog poboljšanja Vaših fotografija. Vršimo obradu starih fotografija koje su oštećene dugotrajnim korišćenjem kao i novih koje želite profesionalno obraditi.


IMATE LI SLIKE KOJIMA JE POTREBNO RETUŠIRANJE?

NS Canvas tim poseduje dugogodišnje iskustvo u digitalnoj obradi fotografija. Saslušaćemo sve Vaše ideje i pomoći Vam da dobijete najbolje od fotografija koje su Vam drage.

UKRATKO O RETUŠIRANJU

Tehnika retuširanja fotografija postoji odavnina ali sa pojavom novih tehnologija i mnoštva uređaja sa kamerama visoke rezolucije, svi mi postajemo fotografi i samim tim potreba za retuširanjem fotografija je sve veća i veća. Iz iskustva koje imamo znamo da svaka fotografija bez obzira kojim uredjajem je napravljena ima potrebu da bude obrađena kako bi postala savršena kompozicija. Nudimo Vam stručnu pomoć pri obradi vaših fotografija kako bi sa njih otklonili sve nepravilnosti, nepotrebne objekte ili bilo koji problem koji ste zapazili. U radu koristimo najkvalitetniju opremu kako bi rezultati našeg rada bili savršeni.

TOP