Additional product image.

Plutajući BOX ram


  • Elegantan

    Plutajući ramo pruža savršeno rešenje za isticanje vaših omiljenih umetničkih dela na platnu.


  • Kvalitetni materijal

    Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, garantujući dugotrajnost i postojanost.


  • Crni i beli

    Plutajući ramovi su dostupni u dve klasične boje i lako će se uklopiti uz bilo koju Vama omiljenu sliku.


Otkrijte jedinstvenu eleganciju koju donosi plujajući ram

Dobrodošli u svet plutajućih ramova za slike! Uz našu kolekciju slika otkrijte jedinstvenu eleganciju i modernost koju donose plutajući ramovi. Plutajući ramovi su idealni za okvirivanje slika na platnu, jer nijedan deo slike nije skriven ivicom tradicionalnog okvira za slike.

Šta je plutajući ram? Ovaj inovativni dizajn stvara iluziju kao da slika lebdi u vazduhu unutar rama, stvarajući izvanredan vizuelni efekat. Njegova diskretna prisutnost i čista linija čine da se fokus vašeg posmatranja usmeri na umetničko delo, ističući njegovu lepotu na elegantan način.

Naši plutajući ramovi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, a dostupni su u klasičnoj crnoj i beloj boji. Bez obzira da li želite da izložite fotografije, apstraktne slike ili nešto drugo, naši ramovi će pružiti savršen okvir za istaknuti vaše omiljene umetničke kreacije.

Montaža naših plutajućih ramova je jednostavna, omogućavajući vam da brzo i lako postavite svoje slike. Osim toga, njihov čist i suptilan dizajn doprinosi estetici svakog enterijera, čineći ih idealnim izborom za svaki prostor.