Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela nscanvas.com servisa i svih njegovih delova (u nastavku samo nscanvas.com), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.


Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem nscanvas.com servisa, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo nscanvas.com servisa ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.


Servis


Pristup nscanvas.com servisu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.


Autorska prava


Servis nscanvas.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava nscanvas.com servisa i podložno je tužbi.


Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je nscanvas.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


Linkovi na spoljne stranice


Servis nscanvas.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog sajta.


Servis nscanvas.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.


Privatnost


Servis nscanvas.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.


Servis nscanvas.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani.


Servis nscanvas.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unete u postupku registracije/logovanja. Ove podatke nscanvas.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao servis i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.


Servis nscanvas.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, adrese, kontakt podataka, neće prodavati, niti distribuirati.


Servis nscanvas.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika servisa, osim u slučaju teškog kršenja pravila nscanvas.com servisa ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


Modifikovanje i promene pravila


Servis nscanvas.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama nscanvas.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.


Korišćenjem bilo kog sadržaja na nscanvas.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Hvala što koristite naše usluge.

Copyright 2024 © NSCanvas.Com